fbpx
Skip to content

Konkurranse: Vinn plass på workshop!

Det er spennende tider i vente!

Jeg er i gang med å utvikle et nytt, nettbasert jordmortilbud og vil ha din mening! Jeg møter jevnlig gravide og det er alltid spennende å lytte til hvilke spørsmål, bekymringer og forventninger ulike personer har. 

Min største motivasjon er å formidle det jeg kan som jordmor på best mulig måte og jeg tror det å lytte til den enkelte er en viktig del av dette.Uten å røpe for mye vil jeg etterhvert utvide jordmortilbudet mitt slik at det er tilgjengelig for alle (med internett;). Bloggen skal også fylles opp med innlegg om spennende temaer og det er nettopp her du kommer inn. 

ainawendelborg baby gravid svangerskap

Jeg vil vite hva du lurer på?

Det kan dreie seg om alt fra fertilitet, svangerskapsplager, kosthold, fødsel, smertelindring… Ingen spørsmål er for dumme! Legg igjen en kommentar under dette innlegget og du er med i trekningen av en plass på workshop for deg og din partner.

Jeg vil også gjerne høre fra deg som prøver å bli gravid, har vært det nylig eller for lenge siden. Hvilke spørsmål sitter du inne med, hva googler du relatert til dette temaet, hva kunne du ønske noen fortalte deg da du gikk gravid? Om jeg trekker ditt spørsmål som vinner og du ikke har behov for premien, skal jeg sørge for en innmari god erstatningspremie.

Håper på masse gode spørsmål som kan hjelpe meg til å formidle jordmorkunnskap enda bedre!

P.S. Vinneren trekkes torsdag 4.mai klokken 17.00 og annonseres her! Husk å legge igjen e-post så jeg kan kontakte deg om du vinner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.